OFERTA SPECJALNA ŚWIĘTA BOŻE NARODZENIE

    już od 510 zł/osoba w pokoju 2-osobowym
Święta Boże Narodzenie 2017

 

Zapraszamy do spędzenia Świąt Bożego Narodzenia w Ośrodku Magnolia. Magiczna  atmosfera górskiego Ustronia oraz bogata oferta przygotowana specjalnie dla Państwa  sprawią, że tegoroczne święta będą niezapomniane.
W Wigilijny wieczór przy tradycyjnych dwunastu potrawach podzielimy się opłatkiem a na każdego Gościa czekać będzie upominek. W Boże Narodzenie, podczas grillowej kolacji zagra Góralska Kapela Zbójnicy ze Szczyrku…
Zapraszamy

***
Pobyt w terminie 24-26.12.2017
Cena 510 zł
2 x nocleg w pokoju 2 osobowym
1 x kolacja wigilijna
1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską
2 x śniadanie świąteczne
1 x obiad świąteczny

***
Pobyt w terminie 23-26.12.2017
Cena 600 zł
3 x nocleg w pokoju 2 osobowym
1 x kolacja zwykła
1 x kolacja wigilijna
1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską
1 x śniadanie (bufet szwedzki)
2 x śniadanie świąteczne
1 x zupka postna
1 x obiad świąteczny

***
Pobyt w terminie 24-27.12.2017
Cena 690 zł
3 x nocleg w pokoju 2 osobowym
1 x kolacja wigilijna
1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską
1 x kolacja świąteczna
2 x śniadanie świąteczne
1 x śniadanie (bufet szwedzki)
2 x obiad świąteczny

***
Pobyt w terminie 23-27.12.2017
Cena 780 zł
4 x nocleg w pokoju 2 osobowym
1 x kolacja zwykła
1 x kolacja wigilijna
1 x kolacja świąteczna
1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską
2 x śniadanie (bufet szwedzki)
2 x śniadanie świąteczne
1 x zupka postna
2 x obiad świąteczny

W menu

WIGILIA

Śniadanie
Jajecznica na maśle ze szczypiorkiem
Deska serów /sery wędzone, mozarella, dojrzewające, żółte/
Jajko w sosie curry
Jajka ze szczypiorkiem
Twarożek z rybą i cebulką
Twarożek na słodko z brzoskwinią
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Półmisek świeżych warzyw; ogórki, papryka
Płatki kukurydziane z mlekiem
Dżem owocowy, miód
Masło, pieczywo pszenne i żytnie
Kawa z mleczkiem
Herbata z cytrynką

Obiad
Zupa postna

Kolacja wigilijna
Roladki łososiowe z chrzanem, masłem, bułeczką
Zupa rybna z grzankami
Barszcz czerwony, postny z uszkami grzybowymi
Karp wigilijny smażony
Ryba miruna po beskidzku
Sałatka z pora i groszku z sosem vinegret
Sałatka świąteczna warzywna
Pierogi ruskie z masłem
Pieczarki panierowane
Sola z warzywami w galarecie
Makowiec
Piernik korzenny
Opłatek wigilijny, miód, kompot z suszu
Patera świeżych owoców i orzechów
Kompot z suszonych owoców
Kawa z mleczkiem
Herbata z cytrynką
Sok owocowy, woda z cytryną
Lampka białego wina

BOŻE NARODZENIE

Śniadanie
Kiełbaski drobiowe w cieście francuskim
Sos szczypiorkowy do wędlin
Deska serów (oscypek, mozarella)
Deska wędlin (rolada drobiowa, polędwica dojrzewająca)
Sałatka egzotyczna z ananasem
Pasztet pieczony ze śliwką kalifornijską
Śledź po węgiersku
Jajko w sosie chrzanowym
Półmiski warzyw świeżych i konserwowych
Pieczywo pszenne i żytnie, masło
Kawa z mleczkiem, herbata z cytrynką
Sok owocowy, woda z cytrynką
Babka świąteczna

Obiad
Rosół z makaronem podany z podrobami
Rolady wieprzowe z nadzieniem śląskim
Filet z kurczaka soute zapiekany z papryką i serem wędzonym,
Sos śmietankowy
Kluski śląskie
Ziemniaki z koperkiem
Duet surówek:
czerwona kapusta z ogórkiem
kapusta włoska z kukurydzą , cebulą, sos vinegret
Kompot owocowy
Kawa z mleczkiem
Sernik japoński

Kolacja grillowa w bacówce ze zbójnikami
Ziemniaki zawijane w boczku pieczone podawane
z twarogiem ziołowo-czosnkowym
Kwaśnica po góralsku
Surówka z białej rzodkwi na ostro
Kiełbaski smażone
Krupniok śląski pieczony
Pikantne skrzydełka drobiowe pieczone
Smalec domowy
Ogórki kiszone
Pieczywo pszenne i żytnie
Ketchup, musztarda
Herbatka z cytryną

II DZIEŃ ŚWIĄT

Śniadanie
Frankfurterki wędzone na gorąco
Sos czosnkowy
Deski serów regionalnych  (ser smażony z kminkiem, oscypek)
Deska wędlin (szynka tradycyjna, szynka z kurczaka)
Sałatka t0rtelini z brokułem i tymiankiem
Jajka z kawiorem
Pasztet z żurawiną
Śledzie w sosie musztardowym
Półmiski warzyw świeżych i konserwowych
Pieczywo pszenne i żytnie, masło
Kawa z mleczkiem, herbata z cytrynką
Sok owocowy, woda z cytrynką
Ciasto orzechowe

Obiad
Zupa krem serowy z grzankami
Rolady z indyka z nadzieniem śliwkowym
Jadło przemytnika (schab soute, wątróbka, boczek, cebulka)
Sos pieczeniowy
Gałuszki fusate (regionalne ciemne kluski śląskie)
Ziemniaczki z koperkiem
Duet surówek:
Marchew z jabłkiem
surówka wielowarzywna
Kompot owocowy
Kawa z mleczkiem
Kołacz wiślański z serem i bakaliami

Kolacja
Szaszłyk drobiowy
Ryż na sypko, sos węgierski
Ogórek kiszony
Półmiski serów i wędlin
Półmiski warzyw świeżych i konserwowych
Pieczywo pszenne i żytnie, masło
Herbata z cytryną
Babka wiśniowa

Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie.

DODATKOWE INFORMACJE
      • Dopłata do pokoju 1 osobowego 20 zł/doba
      • Dopłata do apartamentu 100 zł/pobyt
      • Dzieci do 3 lat – gratis w pokoju z opiekunem (bez świadczeń)
      • Dodatkowe zabiegi rehabilitacyjne płatne wg. obowiązującego cennika
      • Oferta nie łączy się z innymi ofertami i formami promocji
      • Niewykorzystanie któregokolwiek elementu wchodzącego w skład pakietu nie powoduje zmniejszenia jego wartości
REZERWUJ

W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt z Ośrodkiem Magnolia
Ustroń 43-450, ul. Szpitalna 15
tel. 033 854 36 90; e-mail: info@hotel-magnolia.pl
lub zadaj pytanie przez formularz kontaktowy ZAPYTAJ